Servicii

Descoperă Personalizarea la Cele Mai Înalte Standarde

Suntem specializați în realizarea de mobilă la comandă din materiale de înaltă calitate precum PAL și MDF, acoperind o gamă variată de spații și necesități, de la bucătărie, living, dormitor, baie până la hol. Indiferent de dimensiunea sau de complexitatea proiectului, suntem pregătiți să creăm mobilierul perfect pentru dumneavoastră, adaptat complet nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

În plus, oferim servicii complete care vă asigură că procesul de realizare a mobilierului este cât mai ușor și mai eficient posibil. Acestea includ consultanță personalizată pentru a vă ajuta să alegeți cele mai bune soluții pentru spațiul dumneavoastră, proiectare avansată a mobilierului în 2D și 3D pentru a vă oferi o imagine clară a rezultatului final, precum și transport și montaj profesionist pentru a vă asigura că mobilierul este instalat corect și în siguranță în locuința dumneavoastră.

Indiferent dacă aveți nevoie de mobilier unicat sau de asamblare și integrare în spațiul existent a mobilierului achiziționat de la diverse branduri, precum Dedeman, Casa Rusu, Mobexpert, Ikea și altele, suntem aici pentru a vă oferi soluțiile ideale pentru a vă transforma casa într-un loc confortabil și elegant, după cum visați.

Bucatarie

Realizam mobilier personalizat pentru bucatarie, adaptat nevoilor tale individuale. Te ajutam sa alegi si iti instalam accesoriile necesare.

Baie

Cu atenție la detaliu, realizăm mobilier pentru baie adaptat spațiului și nevoilor tale, folosind materiale durabile și oferind soluții eficiente de depozitare

Dormitoare

Mobilierul dormitorului este proiectat cu atenție pentru funcționalitate și estetică, adaptându-se la preferințele și stilul personal

Living room

În designul mobilierului pentru living, accentul se pune pe confort și versatilitate, oferind un mix între eleganță și funcționalitate. Adaptăm piesele pentru a încorpora stilul personal și pentru a maximiza spațiul de depozitare și utilitatea

Birouri

Mobilierul de birou este conceput pentru a spori eficiența și confortul în mediul de lucru. Piesele sunt create pentru a integra aspectul profesional cu funcționalitatea, folosind materiale durabile și soluții de depozitare inteligente, adaptate nevoilor specifice ale mediului de lucru.

Paturi tapițate sau ne-tapițate

De asemenea si paturi tapițate sau ne-tapițate, de orice dimensiune realizate dupa modelul si dorinta clientilor.

Materiale folosite la mobila

Pal Melaminat

Plăcile de PAL melaminat sunt obținute prin presarea particulelor de lemn împreună cu rășini, iar suprafața este acoperită cu un strat de hârtie melaminată. Acest material este apreciat pentru durabilitatea sa, rezistența la zgârieturi și varietatea de culori și texturi disponibile. Este o alegere populară datorită costului redus și a capacității de a imita aspectul lemnului natural sau alte texturi.

MDF Melaminat / Frezat / Vopsit

MDF-ul melaminat este fabricat din fibre de lemn comprimate, acoperite cu un strat de hârtie melaminată. Este apreciat pentru stabilitatea sa și uniformitatea suprafeței, oferind o bază excelentă pentru vopsire și finisare. Acest material oferă posibilitatea de a crea mobilier cu detalii precise și finisaje elegante.

Accesorii personalizabile

Accesoriile sunt personalizabile si pot fi integrate in produsul finit in functie de nevoile fiecarui client. Colaborând strâns cu furnizori de renume precum Hettich, Hafele, Blum, Wurth și alții, ne asigurăm că fiecare piesă de mobilier reflectă cea mai înaltă calitate și inovație în domeniu. Accesoriile oferite acoperă o gamă variată de nevoi, de la balamale sofisticate și sistem de glisare fin la soluții de depozitare inteligente, adaptate fiecărui proiect pentru a oferi o experiență completă și funcționalitate optimă în fiecare detaliu.

Our Working Process

01.

Consultation

Odio aliquet auctor amet neque risus nulla quis nunc vulputate porttitor fames leo diam tempor bibendum.

02.

Proposal

Magna gravida euismod sagittis orci leo, pharetra nisl, rhoncus, cras nec ultrices purus turpis sit interdum.

03.

Installation

Sed risus arcu suscipit viverra nisl augue nec nibh eget ornare lacus, vel varius ut amet.

04.

Inspection

Turpis bibendum enim purus sit ac tortor rhoncus tortor condimentum eget blandit lectus nec tellus cras.

Experiență excepțională! Mobilierul personalizat creat pentru casa mea a depășit cu mult așteptările. Detaliile fine și atenția acordată nevoilor mele au făcut diferența. Recomand cu încredere!
Ana M.
Calitatea impecabilă a mobilierului și colaborarea strânsă cu echipa pentru a obține designul perfect au fost remarcabile. O experiență plăcută și un mobilier care reflectă exact ceea ce îmi doream!
Andrei R.
Echipa a fost extrem de dedicată, oferind soluții adaptate spațiului meu comercial. Flexibilitatea în design și livrarea la timp au făcut colaborarea cu ei excepțională.


Dana S.

Contacteaza-ne!

Suntem aici să transformăm visele tale în mobilier real. Contactează-ne pentru a discuta despre proiectul tău personalizat.